Hon kallas för ”världens hetaste mormor” och dejtar män i sin sons ålder

Hon kallas för ”världens hetaste mormor” och dejtar män i sin sons ålder
Bildkälla: Instagram

Vi blir alla äldre men det verkar som att vissa personer inte åldras lika snabbt som andra. Ett av dessa är 44-åriga Alice Vasquez som kallas för ”världens sexigaste mormor”.

Alice har två barn, en son på 28 år och en dotter på 25 år, som i sin tur har tre barn. Så Alice är en väldigt ung mormor.

Alice är ingen vanlig 44-åring

Många män i alla åldrar vänder sig om efter Alice, och på Instagram får hennes följare se dagliga uppdateringar.

– Jag vet att jag inte ser ut som en vanlig 44-åring. Män brukar tycka att jag är snyggare än 20-åriga kvinnor, säger Alice till Daily Star.

För att bibehålla sin form tränar hon väldigt mycket, men hon har även gjort en del operationer också.

– Jag har alltid tagit bra hand om min hud och varit noggrann med min sömn. Jag vilar sällan från träning, utan ser det som en utmaning att hålla mig fast i kroppen ju äldre jag blir, säger Alice till The Mirror.

Ung i sinnet

Alice ser inte bara ung ut, hon håller sig även ung i sinnet. Hon går ofta ut och fester med sin dotter och hennes vänner.

– När jag var i 20-årsåldern var jag ung och gjorde allt ungdomar ska göra, plus att jag var mamma. Det var väldigt hektiskt. I 30-årsåldern lärde jag känna mig själv bättre. Nu är jag mormor och livet kan ta fart igen, säger Alice till Daily Star.

Alice träffar även män som är lika gamla som hennes son.


Lämna ett svar

error: Content is protected !!