Om oss

Trendigt fokuserar på att sprida intressanta och underhållande artiklar som sprider bra känslor, glädje och skratt. Trendigt är i första hand en underhållningssajt. Då vårt stora mål är att sprida underhållning kan vissa inlägg vara humoristiska, satiriska och ironiska. Vill du kontakta oss gör du det i lättast via kontaktformuläret; klicka här!

Mycket av vårt material som är publicerat på Trendigt är tipsat/inskickat av våra besökare.

Om du ser att en bild, video eller text är publicerad på Trendigt som du inte vill skall spridas vidare eller saknar källhänvisning, var då vänlig och kontakta oss via kontaktformuläret så avpublicerar vi eller korrigerar materialet.

10 kategorier att välja mellan

Trendigt.net är en relativt bred underhållningssajt därför finns det 10 olika kategorier att välja mellan; allmänt, djur, gåtor, humor, häftigt, konstigt, kändisar, musik, prank och relationer. Detta för att du lättare ska hitta artiklar som passar just dig.

Därför gillar vi att bli underhållna

Människor har i alla tider gillat underhållning, så humorn har alltid varit viktig. Går man tillbaka långt i tiden är den äldsta formen av underhållning när man satt och berättade historier för varandra kring lägerelden. På den tiden var det livsviktigt att dela med sig av information som exempelvis; Var kan man hitta mat? Var är fienden? Hur kan man göra upp eld?

Förrutom den viktiga informationen som delades med varandra fanns det alltid tid för spännande och underhållande berättelser. En bra historieberättare hade högt anseende i samhället förr i tiden.

Underhållning då och nu

Förr i tiden fanns narren, och hans roll var att underhålla hovmännen. Narrens status var låg och han gjordes för det mesta till åtlöje. Nuförtiden använder man mest ordet för att beskriva en löjeväckande person.

Idag är underhållning mer lättillgänglig än någonsin. Hela internet svämmar över av roliga klipp, bilder och skämt. Går man bara in på Youtube kan man bli sittande många timmar då det finns extremt mycket underhållande och intressanta videoklipp.

Vi hoppas verkligen att du uppskattar våra artiklar och att du besöker Trendigt.net regelbundet och ofta.

error: Content is protected !!