Strax efter att British Airways nått sin rätta…

Strax efter att British Airways nått sin rätta…

På Trendigt.net hittar du massor med noga utvalda skämt och roliga historier som vi tycker är roliga. Skämtet nedan fick oss verkligen att skratta gott, hoppas du också tycker att det är roligt.

Strax efter att British Airways nått sin rätta flyghöjd säger Kaptenen:

Mina damer och herrar, välkomna ombord på Flight 293. Vi flyger non-stop mellan London och Toronto, vädret ser ut att bli riktigt bra så vi kommer att få en riktigt behaglig flygning, koppla av och luta er bara tillbaka. Å Herre jävlar!!

Tystnad följer…

Några minuter senare återkommer kaptenen: mina damer och herrar, jag ber så mycket om ursäkt om jag skrämde er men samtidigt som jag talade till er spillde jag hett kaffe i mitt knä, så nu skulle ni se fläcken framtill.

En från Newfounland gapar tillbaka:

  • Då skulle du fan i mig se baksidan på mina byxor!!!

Lämna ett svar

error: Content is protected !!