Metallarbetaren lanserar sitt andra företag som säljer underkläder för män – här förklarar han motivationen bakom satsningen

Metallarbetaren lanserar sitt andra företag som säljer underkläder för män - här förklarar han motivationen bakom satsningen
Bildkälla: Instagram

Jules Parker ser sig själv som en vanlig “metallarbetarkille”. Han har en fru och tre barn och ägnar sina dagar åt att restaurerar veteranbilar… Tja, det var fram till mars 2020. Sedan dess har 56-åringen, från East Sussex, tillbringat sina dagar med att restaurera veteranbilar och designa underkläder för män.

“Jag såg min fru bära underkläder och såg det som ett väldigt dekorativt plagg, och underkläder var lika intressant för mig som för henne,” sa Jules till LADbible.

Det här är töntigt

“Jag tänkte för mig själv “det här är töntigt” – för killar finns det inga andra underkläder än boxers eller kalsonger.”

Jules var influerad av punken under sin uppväxt och har aldrig varit ett fan av att bli tillsagd vad man ska göra – eller vad man ska ha på sig.

Jules såg en lucka på marknaden och bestämde sig för att sätta igång att fylla den – även om hans fru först hade några farhågor.

Moot föddes senare, och företaget leder en “underklädesrevolution” och säljer alla möjliga alternativa plagg för män, från string och kalsonger med öppen bakdel till bodysuits med nät och grenlösa tutus.

Även om vissa plagg kan se feminina ut, insisterar Jules att underkläderna handlar om att sätta maskulinitet i centrum – ofta helt bokstavligt.

Enligt Jules handlar det inte om att han vill bära kvinnokläder, eller identifiera mig som kvinna. Han är en kille och vill inte vara feminin. Han tycker inte att det är någonting fel för en kille att vara lite mer “dekorerad”.

Vad är din åsikt om detta? Kommentera gärna på Facebook! Tänk på att hålla god ton!


Leave a Comment