Hon vägde vägde 321 kilo och kunde knappt ta sig upp ur sängen själv – se henne nu efter en otroligt imponerande viktnedgång

Hon vägde vägde 321 kilo och kunde knappt ta sig upp ur sängen själv - se henne nu efter en otroligt imponerande viktnedgång
Bildkälla: Youtube

När Christina Phillips var 22 år gammal vägde hon 305 kilo. När hon vägde 321 kilo bestämde hon sig för att påbörja sin viktresa, och hennes viktnedgång är nu ett av de mest uppmärksammade fallen läkarna skådat.

När hon vägde som mest kunde hon knappt ta sig upp ur sängen själv och levde ett mycket begränsat liv. Hon gömde sig oftast inomhus för att hon skämdes så mycket, och detta ledde bara till att hon åt ännu mer. Men en dag fick hon nog och bestämde sig för att göra en förändring.

– Jag bestämde mig för att påbörja en viktnedgångsresa när det blev för svårt att leva. Att ta sig upp och gå några steg fick mig att känna som om jag skulle dö. Jag kunde inte köra bil, gå långt, eller gå ut med familj och vänner. Jag var olycklig, och jag visste att jag var tvungen att göra något, säger hon till tidningen Womens Health.

2013 gjorde hon en gastric bypass-operation, en operation som innebär att man förminskar magsäcken. Efter det var det nyttig kost, mindre portioner mat och promenader varje dag som gällde. I november 2017 vägde hon 77 kilo, vilket innebär att hon hade tappat hela 228 kilo. Se hennes otroliga förvandling i klippet nedan – och håll med om att det är imponerande!


Leave a Comment