Hon tjänar storkovan på sin rekordstora rumpa – se nu när hon lyfter på kjolen

Hon tjänar storkovan på sin rekordstora rumpa – se nu när hon lyfter på kjolen
Bildkälla: Instagram

För vissa personer är utseendet otroligt viktigt, och är beredda på att göra mycket för att se ut på ett visst sätt.

Lissa Aires, 29 är just en sådan person. Hennes dröm är att ha ”störst rumpa på nätet” och har spenderat enorma summor på plastikoperationer. Hon har två miljoner följare på Instagram och delar dagligen lättklädda bilder på henne.

Spenderat stora summor pengar på sin rumpa

Lissa har spenderat över 40 000 pund på att förstora sin rumpa, vilket motsvarar ungefär 450 000 svenska kronor.

– Jag har alltid varit kurvis men jag ville ha absolut störst rumpa. Jag vill ha den formad så att bilderna jag tar ska bli så bra som möjligt, därför har jag också investerat tungt, säger Lissa till Daily Star.

Hon tjänar storkovan på sin rumpa

Lissa startade ett konto på sajten OnlyFans som är en hemsida där besökarna kan betala för att se bilder av olika slag på lättklädda människor. Lissa har ”störst rumpa på OnlyFans” och tjänar enorma pengar på att sälja bilder, och i augusti i år hade hon tjänat ihop en miljon pund, vilket motsvarar cirka 11,2 miljoner svenska kronor.

– Jag har köpt ett hus i Miami för pengarna. Under min bästa månad fick jag in 75 000 pund (840 000 svenska kronor), säger Lissa till Daily Star.

Vad tycker du om detta? Kommentera gärna på Facebook – men tänk på att hålla god ton!


Leave a Comment