Hon fick 18 missfall under 16 års tid – men nu fick den 48-åriga kvinnan äntligen bli mamma

Hon fick 18 missfall under 16 års tid - men nu fick den 48-åriga kvinnan äntligen bli mamma
Bildkälla: Youtube

Louise Warneford har äntligen fått blivit mamma, och det blev hon vid 48-års åldern. Efter 18 missfall på 16 år lyckades hon till slut bli mamma. Louise Warneford och hennes make Marks dröm var att bli föräldrar, och den drömmen slog in 2017 när deras son William kom till världen. Louise hade under många år genomgått många fertilitetsbehandlingar och spenderat nästan 90 tusen euro, vilket motsvarar cirka 942 000 svenska kronor, för att få ett barn, rapporterar Daily Mail.

Läkarnas upptäckt

IVF, provrörsbefruktning, var det enda sättet för dem att lyckas eftersom Mark tidigare hade steriliserat sig. Men det som hände var att Louise alltid fick missfall, och det blev en stor besvikelse för paret varje gång. Det var aldrig några problem för Louise att bli gravid, men runt den 14: e veckan fick hon alltid ett missfall.

Hon fick 18 missfall under 16 års tid - men nu fick den 48-åriga kvinnan äntligen bli mamma
Bildkälla: Youtube

Men så hände det otroliga efter 16 års besvikelse, läkarna upptäckte då de ”mördande cellerna” som förstörde de implanterade embryona. Så, efter att ha fått vård för detta fick de till slut sitt efterlängtade barn, William. Han föddes med kejsarsnitt i vecka 37.

”Även om jag inte kunde njuta av graviditeten eftersom jag var rädd att jag skulle förlora barnet, så var det värt det,” berättar Louise. Att få bli mamma var som att ha vunnit på lotteri tycker hon. Nu vill hon dela med sig av sin historia för att öka medvetenheten om missfall och för att ge andra kvinnor det mod de behöver för att aldrig ge upp. Se klippet nedan och dela gärna detta med alla dina vänner och bekanta!


Lämna ett svar

error: Content is protected !!