Han blev känd för att han stoppade en visp i munnen för 10 år sedan – tjänar nu storkovan på det

Han blev känd för att han stoppade en visp i munnen för 10 år sedan - tjänar nu storkovan på det
Bildkälla: Youtube

Han blev känd för att stoppa en visp i munnen i programmet ‘Come Dine With Me’ för 10 år sedan och tjänar nu mycket pengar på det.

Kev Riley var en av karaktärerna på Channel 4 dining roulette show, och blev känd när han stoppade in en visp i munnen när han förberedde en cheesecake till sina gäster. Men trots att han blev mycket känd lyckades han inte tjäna pengar på det förrän han upptäckte Cameo, och att det faktiskt fanns massor av människor som var beredda betala för att få en kort video med honom.

Nu spelar han in korta skräddarsydda Cameo-videon som han får 25 engelska pund för, vilket motsvarar ca 312 svenska kronor. Detta är bara en sidoinkomst för honom. Hans populäritet har varit så pass stor att han beslutat sig för att höja priset. Han har fått 20 förfrågningar på två dagar, sa han till engelska Metro.

Cameo tar 25 procent av allt han tjänar, men även om deras andel tas ut omsätter han ca 3000 kronor per dag och kan tjäna så mycket som 12 500 kronor på en vecka. Se klippet nedan hur en av hans korta video kan se ut.


Leave a Comment