Ett email från andra sidan fick henne att bli helt panikslagen

Ett email från andra sidan fick henne att bli helt panikslagen

Dagens teknik har många fördelar, men det finns även en del nackdelar. Gör man minsta lilla fel kan konsekvenserna bli helt enorma. Läs bara vad som hände i skämtet nedan. Dela gärna detta om du också skrattade.

Ett medelålders gift par från Stockholm längtade efter värmen och bestämde sig för att åka ner till kanarieöarna och bo på hotellet. Samma hotell som de tillbringade bröllopsnatten på tjugo år tidigare.

Mannen hade fixat en lite längre ledighet och åkte ner en dag i förväg. När han checkade in upptäckte han att hotellet hade en dator och han bestämde sig för att skicka ett email till sin hustrun.

Tyvärr missade han en bokstav i epost-adressen.

Mailet hamnade därför hos en prästänka i Jönköping, som just kommit hem från makens begravning och skulle kolla om det kommit epost med kondoleanser från släkt och vänner.

Sonen fann henne senare avsvimmad vid datorn där han också kunde läsa på skärmen:

”Till min älskade hustru. Jag har just kommit fram. Jag vet att blir förvånad över att höra från mig, men numera har de datorer här och man tillåts skicka email till sina nära och kära.

Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag ser fram emot att träffa dig och hoppas att din resa blir lika problemfri som min.

P.S. Det är verkligen hett här nere!”

Dela detta med alla dina vänner på Facebook!


Lämna ett svar

error: Content is protected !!