Endast ett fåtal klarar av att lösa denna perfekta gåta. Är du en av dem?

Endast ett fåtal klarar av att lösa denna perfekta gåta. Är du en av dem?

Gåtor och olika typer av kluringar är inte bara roligt, utan också bra för att hålla hjärnan i trim. Det kan förbättra ditt minne, dina problemlösningskunskaper och till och med förbättra ditt humör. Vissa dagar går det lättare att lösa vissa gåtor, andra dagar går det lite trögare. Den här gåtan innehåller en hel del humor, hoppas du tycker att den är rolig.

Det var en perfekt man och en perfekt kvinna som träffades. Det fick ett perfekt förhållande och gifte sig med varandra. Bröllopet var perfekt. Deras liv tillsammans var givetvis perfekt.
En blåsig och kall julafton var detta perfekta par ute och åkte i sin perfekta bil längs en enslig och krokig väg. De lade då märke till en man vid sidan av vägen som var strandsatt.
Eftersom de var ett perfekt par så stannade de naturligtvis för att hjälpa till. Mannen vid vägkanten var jultomten med en stor säck full av julklappar.
Det perfekta paret önskade naturligtvis inte att alla barn skulle bli besvikna på julafton, så de plockade upp jultomten och lastade alla julklapparna i bilen.
Snart var de åter på väg med tomten och alla julklapparna i bilen. Tyvärr blev vädret bara sämre så de råkade ut för en våldsam krock. Tråkigt nog överlevde bara en av dem.
Vem överlevde?

Det var den perfekta kvinnan som överlevde! Hon var den enda som existerade i verkligheten.
Alla vet ju att jultomten inte finns och att det inte heller finns några perfekta män.
Om du är kvinna kan du sluta läsa här! Om du är man kan du fortsätta scrolla ner och läsa fortsättningen…

Om det inte finns någon tomte och inte heller några perfekta män, så måste det varit kvinnan som körde bilen. Detta förklarar varför bilen krockade …!

Om du mot all förmodan skulle vara kvinna och läser detta, så bevisar det bara ytterligare en sak:
Kvinnor lyssnar aldrig! Det var ju bara män som skulle läsa det här!!!

Dela gärna detta med alla dina vänner!


Lämna ett svar

error: Content is protected !!