Dotterns oförskämda teckning chockade mamman – sen såg hon vad det egentligen var

Dotterns oförskämda teckning chockade mamman - sen såg hon vad det egentligen var
Bildkälla: LADbible | Jessica Borja

En liten konstälskande 7-årig flicka ritade en teckning som lätt kunde misstolkas, och när den chockade mamman verkligen förstod vad den föreställde kunde hon inte låta bli att le.

Mamma Jessica Borja hade uppmuntrat sin begåvade dotter Ella att rita och hålla på med konst. Titta på hennes konstverk nedan, se du vad det är?

Ellas teckning - ej klara
Bildkälla: LADbible | Jessica Borja

Men det är inte alltid var man tror att det är, och ett konstverk som inte är helt färdigt kan lätt misstolkas. Det här är nog en bra läxa att inte döma ett konstverk innan det är helt färdigt.

Ellas teckning - färdiga
Bildkälla: LADbible | Jessica Borja

Självklart tyckte både Ellas mamma och pappa det hela var roligt. Men de kunde inte berätta för sin lilla dotter varför de gjorde det, för hon är uppenbarligen för ung för att förstå.

Barn är så oskyldiga

  • Jag var hemma och satt på soffan och hon satt på sitt bord och skissade, eftersom det var jul önskade hon sig konstmaterial i julklapp, och varje kväll satt hon där och skissade, berättade Jessica för LADbible.

Jessica fortsätter:

  • Sen kom hon fram och sa ‘mamma, titta – jag har skissat lite’ och jag tittade på teckningen och brast ut i skratt. Hon tänkte “varför skrattar du åt min teckning?” men jag kunde inte berätta varför.
  • Jag sa åt henne att rita färdigt teckningen, och sedan visade hon mig sina godis och jag jämförde de två och sa ‘åh, det är härligt’. Sen kom hennes pappa hem från jobbet och vi båda kissade på oss av skratt men lilla Ella förstod inte varför. Barn är så oskyldiga.

Tyckte du också att det här var roligt? Kommentera gärna på Facebook!


Leave a Comment