Den mänskliga Satan visar hur han såg ut innan alla extrema kroppsförändringar

Den mänskliga Satan visar hur han såg ut innan alla extrema kroppsförändringar
Bildkälla: Youtube

Michel Faro do Prado från São Paulo, Brasilien, är känd som Diabao Praddo på sociala medier, med sina 60 000 följare som ser på med öppen mun när han förvandlar sig själv till något utomjordiskt, enligt Ladbible.

Han har till och med tagit bort näsan och ett finger och fixat betar som en del av sin resa för att bli en ”mänsklig Satan”, har avslöjat hur han brukade se ut. Se bilden nedan.

Den mänskliga Satan visar hur han såg ut innan alla extrema kroppsförändringar 2
Bildkälla: Youtube

Fingret borttaget

Nyligen avslöjade han att han inte nöjde sig med att ha installerat en ny uppsättning silvergnissar, komplett med böjda betar som sticker ut från vardera sidan av munnen, utan också fick ringfingret borttaget från ena handen.

Här nedan är bilden på 44-åringens ”nya” hand. Detta gjorde han ett år efter att han tagit bort sin näsa, den tredje personen i världen att göra detta ingrepp, vilket ger honom ett mer hotfullt utseende än det han föddes med.

Den mänskliga Satan visar hur han såg ut innan alla extrema kroppsförändringar 3
Bildkälla: Youtube

Han har också fyra horn på vardera sidan av huvudet samt flera implantat under huden på hans panna. Men han har inte alltid sett ut så här. Michel har varit en tatuerare i över 20 år och alltid varit intresserad av kroppskonst.

Hans fru Carol

Det var dock inte förrän han träffade sin fru Carol som han bestämde sig för att ta saker till nästa nivå.

Den mänskliga Satan visar hur han såg ut innan alla extrema kroppsförändringar 4
Bildkälla: Youtube

På tal om sin resa sa Michel: ”Jag har varit tatuerare i 25 år, de flesta av mina tatueringar får jag från tatuerare och proffs som jag har betalat.”

”Jag fokuserar på blackwork och brutala tatueringar, som är typer av tatueringar där du färgar en stor del av din kropp.”

”Men min fru har specialiserat sig på området modifieringar och tanken är att jag ska bli hennes mästerverk när det kommer till tatuering!”

Och Michel säger att han har en ”hög smärttolerans” – vilket kan vara bra när han får bitar av sin kropp borttagna för skojs skull.

Han förklarade: ”Faktiskt har jag en bra motståndskraft mot smärta, jag tror inte att något är så smärtsamt, jag lider mycket mer efter ingreppen än under tiden.”

”Och sanningen är att det är omöjligt att inte känna någon smärta när man gör dessa förändringar, men jag skulle älska att inte känna någon smärta.”

”Men om jag måste känna smärta för att uppnå det jag vill, kommer jag att möta det!”

Vad tycker du om detta? Kommentera gärna på Facebook!


Lämna ett svar

error: Content is protected !!