Den före detta bondbruden ser fortfarande perfekt ut vid 72 års ålder – nu avslöjar hon hemligheten

Den före detta bondbruden ser fortfarande perfekt ut vid 72 års ålder - nu avslöjar hon hemligheten

Bildkälla: Instagram

Om du tittar på Jane Seymour, skulle du aldrig gissa hennes faktiska ålder. Dr. Quinn, Medicine Woman-stjärnan har redan gått in i 70-årsåldern, men hennes ansikte och kropp förstod inte budskapet. Naturligtvis är tidlös skönhet inte lätt, så vi tittade på Seymours skönhetstips för att åldras graciöst, och vi delar gärna med oss ​​av våra resultat med er alla.

Seymour avslöjade en gång att hon hade en nära-döden-upplevelse för många år sedan, vilket fick henne att tänka om sin syn på livet. Hon delade: ”Jag insåg att när du passerar är det enda du tar med dig kärleken du har delat och skillnaden du har gjort.”

Den avslöjandet fick henne att inse: ”Allt hänger ihop. Det finns inte en sak jag gör som inte är kopplad till sinne, kropp och själ.” Sedan dess har hon fokuserat på personlig tillväxt och positivitet, och trott att om hon matar sin själ kommer det att synas i hennes kropp också.

Jane berättade att hon också lärde sig vikten av att vara ansluten till sitt inre genom sin mamma.

Den före detta bondbruden ser fortfarande perfekt ut vid 72 års ålder - nu avslöjar hon hemligheten - Bild 2

Bildkälla: Instagram

Hon sa att hennes mamma inte kunde spendera på hudvård, så hon fokuserade istället på egenvård: ”Hon hade aldrig några pengar och hade inte råd med någon form av ansiktsbehandlingar. Hon tog hand om sig själv… och hela hennes filosofi i livet var att alla hade en utmaning, och när de gjorde det var de tvungna att acceptera den, öppna upp sina hjärtan och nå ut för att hjälpa andra människor. Och genom att göra det skulle [de] hjälpa sig själva.”

Du kanske tror att Jane är väldigt strikt med sin mat, men det är faktiskt tvärtom. Hon erkände att hon älskar mat och inte håller koll på sin vikt, men hon prioriterar bra kost: ”Dieter för mig, har aldrig riktigt fungerat eftersom jag är en foodie. Jag odlar mina egna grönsaker och frukter och jag älskar smak.

Naturligtvis vet den berömda skådespelerskan vikten av fitness, men hon håller också sin ålder i åtanke och tar det lugnt på kroppen. Hon föredrar Pilates och ”lätta vikter” tillsammans med ”mycket försiktiga sit-ups” och ”några yogaställningar men inte alla.” Jane ser till att hon lyssnar på sin kropp ”när du blir äldre, du vet, din kropp kan inte fungera som du vill att den ska fungera.”

Den före detta bondbruden ser fortfarande perfekt ut vid 72 års ålder - nu avslöjar hon hemligheten - Bild 3

Bildkälla: Instagram

Seymours favorithudvårdshemlighet är solskydd. Hon sa en gång: ”Jag tror att det är hemligheten att inte åldra ansiktet att ha bra hud. Att använda retinol på natten, skydda dig från solen, använda fantastisk hudvård som fyller din hud … och i stort sett allt som får mig att känna mig frisk är den bästa anti-aging-hemligheten jag vet.”

Jane tillade också att hon önskar att hon började vara försiktig med solen i mycket yngre ålder: ”Jag ångrar inte så mycket, men jag önskar att jag kunde berätta för den där yngre versionen av mig själv att hon inte skulle sola sig i solen med en reflextavla och matolja under dessa 2 veckors semester! Men jag slutade att dyrka sol för länge sedan, så jag antar att jag har tur där.”

Det ser verkligen ut som att Jane mår bra utan att ha några kosmetiska ingrepp, och hennes fans håller också med. Den tidlösa skönheten samlar hela tiden förvånade kommentarer på sin Instagram, som nyligen förstärktes ytterligare av hennes häpnadsväckande röda mattan-utseende.


Lämna ett svar

error: Content is protected !!