Den folkkära tv-profilen Anders Lundins beslut med sin fru Kerstin – efter 19 år

Den folkkära tv-profilen Anders Lundins beslut med sin fru Kerstin - efter 19 år
Bildkälla: Youtube

Anders Lundin och Kerstin Ryhed Lundin har varit gifta sedan 2003 och har två barn tillsammans.

Den folkkära tv-profilen Anders Lundin, 63, har svenska folket sett mycket av i tv-rutan. Som exempelvis programledare för Allsång på Skansen, Mitt i naturen och Allt för Sverige. För programmet Allt för Sverige belönades han med en Emmy 2016 för bästa tv-underhållning utan manus.

Ursprungligen kom programmet från Norgen, men i en intervju med Expressen berättade han att varken han eller SVT nappade direkt. Det var faktiskt han fru Kerstin Ryhed Lundin, 49, som såg något i idén.

Anders och Kerstin gifte sig 2003, de träffades när hon var körsångerska åt honom i en show på Mosebacke i Stockholm 1999.

– Vi sjöng faktiskt en duett i showen, och jag minns att det var en improvisation på slutet, där hon alltid var roligare än jag. Det var nog viktigt för mig. Sen för ett år sen hittade jag faktiskt en vhs med föreställningen, så det är nästan som att jag har ögonblicket då vi blev förälskade, skriver Svensk dam.

Åkte till Robinson-ön

Men kort efter detta möte åkte Anders iväg för att spela in Robinson.

– Ja, jag skrev ett brev som jag filade på i fem veckor, innan jag skickade det. Sen förstod jag inte alls varför jag inte fick svar direkt, men det var kanske inte så enkelt att skriva till ”Robinson-ön”.

Åldersskillnaden är 14 år mellan paret, och när Anders var 48 år gammal fick de barn. Men det är en föryngrande effekt enligt Anders, och han är inte redo att gå i pension ännu bara för att han snart har åldern inne.

– Vi tycker så klart väldigt mycket om varandra. Vi har roligt, känner igen oss i varandra, och har förståelse för varandras sätt att vara och reagera. Det tror jag är viktigt: Som hon uppfattar mig, tycker jag stämmer med hur jag är, säger Anders till Expressen.

Se klippet nedan med Anders Lundin och Kerstin Ryhed Lundin i Filipstad:

Lämna ett svar

error: Content is protected !!