Den deprimerade hästen vägrade lyfta upp huvudet – se reaktionen nu när han får besök i stallet

Den deprimerade hästen vägrade lyfta upp huvudet - se reaktionen nu när han får besök i stallet
Bildkälla: Youtube

Alla behöver självklart kärlek och närhet för att må bra och känna sig trygga. Om dessa ingredienser saknas kan vi lätt känna oss ledsna och nedstämda.

Denna teori bevisas verkligen i den här artikeln som handlar om två ponnys vars liv totalförändrades när de träffade varandra.

Tyvärr finns det fruktansvärt många vanvårdade djur där ute i världen och hästarna som heter Fudge och Annie var två av dem. Men tack vare den spanska räddningsorganisationen ”Easy Horse Care Rescue Center” har de nu fått en helt ny chans i livet.

Den 21-åriga hästen Fudge blev omhändertagen av organisationen för två år sedan, efter att ha hittats bunden vid ett träd utan vare sig mat eller vatten. Den bruna ponnyn hade gett upp hoppet och orkade inte ens lyfta på huvudet när djurräddarna kom för att hjälpa.

Sex månader senare omhändertogs även den här vita 16-åriga hästen som heter Annie. Hon hade levt som avelshäst, men blivit fullkomligt ignorerad av sina ägare när hon blev för gammal för att kunna fortsätta avla. När hon hittades var hennes hovar så långa att hon knappt kunde stå ordentligt.

Båda hästarna var djupt deprimerade, men så plötsligt en dag hände något helt fantastiskt. Man skulle lätt kunna säga att det röde sig om ”kärlek vid fösta ögonkastet”. Från början bodde de separat, men personalen har nu sett till att de får vara nära varandra dygnet runt.

Sen den dagen de träffades har de varit ett par och att få se dem tillsammans värmer verkligen mitt hjärta.

Se deras kärlek i videon här nere och dela gärna vidare med dina vänner på Facebook eller lämna en kommentar om vad du tyckte!


Lämna ett svar

error: Content is protected !!