Den blivande mamman tog en selfie – den barnförbjudna detaljen i bakgrunden får tusentals människor att skratta

Den blivande mamman tog en selfie - den barnförbjudna detaljen i bakgrunden får tusentals människor att skratta
Bildkälla: Georgia Shortall/Facebook

Det är lätt att fotografera idagsläget, nästan alla mobiler är utrustade med en kamera. Var man än befinner sig är det bara att plocka upp mobilen och ta en selfie, och många människor postar sin selfie på sociala medier utan att granska bilden speciellt mycket.

Men risken med att lägga upp bilder på sociala medier utan att granska dem gör att så misstag blir allt vanligare. Det räcker med en liten detalj som är fel så kan bilden bli helt försörd – men ibland blir den också bättre!

Den pinsamma detaljen

Det var exakt det som hände den 28-åriga mamman Georgia Shorthall när hennes barn stod för en minst sagt pinsam detalj på hennes selfie, skriver brittiska Metro.

Georgia, som var gravid, skickade en selfie till sin väninnan för att visa hur stor hennes mage hade blivit. Och det fanns en liten detalj i bilden som fick väninnan att vika sig dubbel av skratt. Kan du se detaljen i bilden nedan?

Den pinsamma detaljen
Bildkälla: Georgia Shortall/Facebook

I bakgrunden syns Georgia lilla barn, och benet på barnet sticker ut från Georgias underliv.

– Jag hade inte en tanke på att något mer än min mage skulle synas i bilden, säger Georgia till Metro.

Georgia hade inga problem och bjuda på ett skratt så hon la upp bilden på nätet – så hu har tusentals människor fått skratta åt bilden.

Tycker du också att det var roligt? Dela då detta med alla dina vänner!


Leave a Comment