Den 72-åriga stiliga damen får alla unga män på stranden att tappa hakan – se bara nu när hon kliver upp ur vattnet

Den 72-åriga stiliga damen får alla unga män på stranden att tappa hakan - se bara nu när hon kliver upp ur vattnet
Bildkälla: Instagram

Vissa äldre människor lyckas hålla sig i toppform, och det är inte helt enkelt. Ju äldre man är desto svårare är det att hålla sig slank och vältränad. Men 72-åriga Carolyn Hartz visar verkligen att ålder verkligen bara är en siffra.

Carolyn gör betydligt yngre kvinnor gröna av avund när hon visar upp sin välmående kropp. Männen däremot, uppskattar när hon visar upp sig.

Carolyn Hartz på stranden
BIldkälla: Instagram

Carolyn har skrivit boken “Sockerfri bakning”. Hennes ungdomliga utseende har gett henne så många frågor om hennes hemlighet – och hon berättar att hon har undvikit socker de senaste 32 åren, skriver sajten WaterBallon.

Började med en sockerfri livsstil efter att ha fått diagnosen prediabetes

Carolyn Hartz kliver upp ur vattnet
BIldkälla: Instagram

Carolyn ville inte leva ett liv med mediciner och gav sig ut på en resa för att söka efter sockeralternativ. Hon hittade Xylitol, ett sockerfritt sötningsmedel när hon åkte till USA. Och det hade ersatt socker, honung och andra typer av sötningsmedel i hennes liv.

Carolyn Hartz poserar
BIldkälla: Instagram

Hon gör nu yoga och pilates för att hålla sig på toppen av sin fysik. “Xylitol Lady” delar ofta med sig av recept för bakning som inte kräver socker. Hon grundade SweeLife Australia vid 55 års ålder.

Vilken krutgumma va? Dela gärna detta för att inspirera dina vänner!


Leave a Comment