De ville absolut inte sätta sina föräldrar på ålderdomshem – istället gjorde de detta kloka val

De ville absolut inte sätta sina föräldrar på ålderdomshem - istället gjorde de detta kloka val
Bildkälla: Youtube

Det är inte lätt att sätta sina föräldrar på ett ålderdomshem när de blir gamla. Men ibland kan det kanske inte finnas ett annat alternativ. Ska man då välja ett ålderdomshem som erbjuder rätt assistans är risken att det är längre bort än man kanske hoppades på.

Självklart vill man ha sina gamla föräldrar så nära sig som det bara går. Nu finns det en lösning på det, det kallas för ’Granny Pods’. Det är den amerikanske doktorn Kenneth Dupin som designat dessa små stugor som är utrustade med all den nödvändiga tekniken och de bekvämligheter som behövs för att leva ett bekvämt liv.

Dessa små stugor är fullt rullstolsanpassade och levereras färdigbyggda. Det absolut bästa med dessa stugor är att du kan placera dem väldigt nära dig, som exempelvis på trädgården.

I och med denna uppfinning kan du träffa dina äldre föräldrar varje dag samtidigt som du inte måste ha dem i ditt eget hem. Den här uppfinningen är helt underbar – vad tycker du själv om detta? Se klippet nedan och dela gärna detta med alla dina vänner!


Lämna ett svar

error: Content is protected !!