Carola får sin stora dröm krossad av grannarnas protester

Carola får sin stora dröm krossad av grannarnas protester
Bildkälla: Instagram

Carola Häggkvist har vunnit Melodifestivalen tre gånger och är Sveriges största schlagerstjärna. Just nu är Carola på jakt efter ett landställe att kunna koppla av på, och när hon trodde att allt var klart blev hon stoppad av grannarna i sista sekund.

Carola har uppdaterat sin Instagram och låtit följarna följa med på hennes letande efter den perfekta gården. Och hon nöjer sig inte med vilken gård som helst, det ska vara kvällssol och tillräckligt stor för att kunna ha konserter både inomhus och utomhus.

Drömgården

Carola hittade till slut sitt drömställe ute på Bjäre.

”Fina minnen, sol, vänner och natur mm.” Beskriver hon platsen som.

Allt såg ut att gå vägen när hon ledde budgivningen.

”Jag kände mig stark, förväntansfull och pirrig. Jag har aldrig haft ett landställe förut. Kanske skulle jag kunna bli gammal där” Skriver hon på sin Instagram.

Men då kom det stora bakslaget. Carola beskriver på Instagram hur förväntan växte.

”Jag gick t.o.m. till grannarna och hälsade dem att om det blir jag som får gården så önskar jag även kunna ge lite konserter & låta musik få ta plats på den stora åkern jag redan hade gjort klart med markägaren om. Och om de, grannarna, skulle ha invändningar så lämnade jag mitt privata mobilnummer till alla så de ev kunde återkomma till mig i lugn o ro.”

En vecka senare fick hon ett sms, som gav henne rysningar.

Två av grannarna ställer sig emot att Carola ska flytta in i det lugna området. Grannarna uttryckte en oro över inflyttningen, och det hela handlade om hennes betänka konserter.

En av grannarna har nämligen barnbarn som brukar gå och lägga sig tidigt, och han är rädd att det höga ljudet från Carolas konserter skulle störa sömnen, skriver Svensk dam.

Efter smset från grannarna tog hon beslutet om att inte fullfölja köpet av gården.

”Jag vill inte behöva stå med mössan i hand o be om ursäkt till grannarna. Eller behöva be någon om lov längre!! Så jag avstod från gården o tog farväl av den på fre kvällen.”

Vi får hoppas att Carola kommer att hitta någon gård hon verkligen kommer att trivas på!

Lämna ett svar

error: Content is protected !!