25-åringen har förstorat läpparna och brösten för 2 miljoner kronor – och nu vill hon operera rumpan också

25-åringen har förstorat läpparna och brösten för 2 miljoner kronor - och nu vill hon operera rumpan också
Bildkälla: Instagram | Instagram

Det finns verkligen många personer som vågar sticka ut, och visst är väl det bara bra? Tänk så tråkigt allt skulle vara om alla människor ville se likadana ut.

Vi alla föds helt unika, varför ska vi då eftersträva att leva våra liv som kopior? Personer som väljer att gå sin egen väg bör applåderas snarare än hånas, så länge de inte skadar nånon annan såklart.

Men det finns verkligen många personetr som blir irriterade på människor som fattar sina egna beslut om hur deras yttre ska se ut.

”Hyper-feminine extreme beauty”

En person som verkligen vågar sticka ut är Ruby Doll Sunset från Las Vegas. Hom är 25 år gammal och är stolt över hur hon förändrat sitt utseende. Hennes förändringsresa började 2014, hon bestämde sig då för att förverkliga sin dröm om att bli en del av gemenskapen inom ”hyper-feminine extreme beauty”.

Ruby Doll Sunset har främst fokuserat på ögonen, läpparna och brösten. Hon har finansierat alla ingrepp med att genom att strippa, spela in egna webbkamera-filmer till sina fans och ta emot donationer.

Just brösten har varit de viktigate för Ruby, hon har drömt om att brösten ska trotsa gravitationslagarna. Något hon lyckat väldigt bra med – de står ju rakt ut.

”Brasilianskt rumplyft”

Men hon är inte klar ännu, nu vill hon förstora rumpan genom ett så kallat ”brasilianskt rumplyft”. Även brösten ska bli större.

Hittills har hon spenderat cirka 200 000 dollar, ungefär 2 miljoner svenska kronor, på sin kroppsmodifiering.

– Jag har byggt upp en stor skara fans online. De är väldigt supportande och som en extra familj. Männen som attraheras av mig är väldigt respektfulla. De kallar mig ”gudinna” och säger att jag är modig och häpnadsväckande vacker. De uppskattar också hur seriös och beslutsam jag är med min kroppsresa, säger hon enligt brittiska Unilad och tillägger:

– Favoritkomplimangen som jag får är när män berättar att jag inspirerar dem till att bli den bästa versionen av sig själva.

Vad tycker du om hennes förvandling? Är det rätt att följa sin dröm? Kommentera gärna på Facebook, men tänk på att hålla gon ton.

Lämna ett svar

error: Content is protected !!