22-åringen kallas för demon av omgivningen – så här såg hon ut innan alla förändringar

BIldkälla: Instagram

Kierstyn Milligan är en 22-årig tjej från Houston, Texas. Hon har spenderat cirka 420 000 svenska kronor (44 800 dollar) på extrema kroppsförändringar.

Folk i hennes omgivning kallar henne för demon och främlingar kommer fram till henne på gatan för att säga att de “hatar hennes tatueringar” – men hon vill ha ännu mer. Hon har även tatuerat sina ögonglober.

Dansaren Kierstyn, som tjänar en förmögenhet på OnlyFans tack vare sitt unika utseende, blev först intresserad av kroppsförändringar vid 14 års ålder och fick så småningom en tatuering ett år senare 2014. Hon har även mycket förljare på följare på TikTok (@orylan1999).

Många olika kroppsförändringar

Förutom tatueringar har hon också spenderat mycket pengar på huggtänder och bröstimplantat, samt piercingar i bröstvårtan, tungan, både näsborrarna och näsryggen.

  • Jag har alltid vetat att jag ville se ut så här, jag har haft den här visionen i mitt huvud sedan jag var ung och har äntligen uppfyllt den, säger hon enligt Ladbible.

Hon fortsätter:

  • Som jag såg ut tidigare jämfört med nu, känner jag mig så mycket gladare. Innan hade jag inte någon självkärlek och förstod inte ens vem jag var, nu känner jag att jag förstår mig själv mer och har mer självkärlek och självförtroende.
  • När vissa människor ser mina ögon stirrar de och pekar och säger ingenting, andra ger mig fula blickar, och vissa kommer fram till mig direkt och säger att de hatar det.
  • De galnaste reaktionerna kommer från människor online som gömmer sig bakom en skärm. De älskar att säga, ‘du ser ut som en demon’ eller ‘du var så mycket snyggare innan’ eller ‘du måste ha haft en dålig barndom’.
  • Jag har aldrig velat passa in, jag har alltid varit den udda. Vi borde bara göra saker som ger oss glädje, för mig är det att modifiera mig själv.

Så här såg hon ut innan:

Kierstyn Milligan innan alla förändringar
Bildkälla: TikTok

Leave a Comment