Papegojan som förbluffat en hel värld – se bara vad skicklig den är

Papegojan som förbluffat en hel värld - se bara vad skicklig den är

Det finns cirka 350–370 arter av papegojfåglar. Många är starkt utrotningshotade och elva kända arter har dött ut under historisk tid. Många arter kan upprepa ord och till och med räkna. Hur smart en papegoja är vet ingen riktigt. Men den här papegojan i klippet har en förbluffande talang som visar sig varje gång någon spelar piano. Det här fick mig i alla fall att häpna! Se klippet nedan:

Läs mer 🡆

Den lilla flickan sätter sig bakom trumsetet – och det hon gör får hela internet att tappa hakan

Den lilla flickan sätter sig bakom trumsetet - och det hon gör får hela internet att tappa hakan

Vem drömde inte om att bli en rockstjärna när man var liten? Den här lilla flickan heter Eduarda Henklein Baterista och är bara 5 år gammal. Hennes otroliga trumsolon sprids som en löpeld just nu. Den här lilla flickan håller verkligen tungan rätt i mun – och visst är hon grymt duktig? Jag finner bara ett ord – WOW! Se klippet nedan:

Läs mer 🡆

Den lilla flickan sitter och fnittrar vid pianot – sekunden senare tar hon hela nätet med storm

Den lilla flickan sitter och fnittrar vid pianot – sekunden senare tar hon hela nätet med storm

Det finns vissa människor som föds med en otrolig talang, och den här tjejen i klippet är en sådan person. Hon är bara 3 år gammal och hon visar verkligen vilken musikalisk talang hon är. Det är häpnadsväckande hur en så liten flicka kan spela piano så otroligt bra. Håller du med om att hon är helt otrolig? Finner bara ett ord – WOW! Se klippet nedan:

Läs mer 🡆