Kakaduan sitter och tar det lugnt – se bara nu när musiken kommer igång

Kakaduan sitter och tar det lugnt - se bara nu när musiken kommer igång

Kakaduor är en familj bland papegojfåglarna, det som skiljer arterna är att kakaduan har en fjäderkam på huvudet. Annars är båda arterna väldigt duktiga på att härma ljud. Den här kakaduan heter Snowball och när Queen’s “Another One Bites The Dust” börjar spelas kan inte kakaduan mer än att bara shaka loss på fåtöljen. Snowball visar en otroligt bra taktkänsla och vi kan inte låta bli att le. Se klippet nedan:

Läs mer 🡆

Papegojan som förbluffat en hel värld – se bara vad skicklig den är

Papegojan som förbluffat en hel värld - se bara vad skicklig den är

Det finns cirka 350–370 arter av papegojfåglar. Många är starkt utrotningshotade och elva kända arter har dött ut under historisk tid. Många arter kan upprepa ord och till och med räkna. Hur smart en papegoja är vet ingen riktigt. Men den här papegojan i klippet har en förbluffande talang som visar sig varje gång någon spelar piano. Det här fick mig i alla fall att häpna! Se klippet nedan:

Läs mer 🡆

Han växte upp och blev rockvärldens kanske största stjärna. Vet du vem det är?

Han växte upp och blev rockvärldens kanske största stjärna. Vet du vem det är?

Han föddes 8 januari 1935 i Tupelo, Mississippi. Han har sålt över en miljard skivor världen över, detta är han och The Beatles ensamma om i musikhistorien. Vem är han? Se ledtrådar och svaret under bilden. Klarade du? I så fall stort grattis. Annars kan du skrolla ner för att se 3 ledtrådar.– – – – – – Ledtråd 11) Han kallas ofta The King (Kungen). – – – – – – – – – – Ledtråd 2  2) Han var gift med Priscilla 1967-1973 och tillsammans fick de dottern Lisa…

Läs mer 🡆